my cute Bl0g !

ASSALAMMUALAIKUM !! ^_^
Sem0ga hidup kita sentiasa di rahmati ALLAH S.W.T
amin...

Sunday, October 23, 2011

B0san..

Assalammualaikum semua, apa khabar eh u ollss? heh, nak ucapkan terima kasih pada sesiapa sahaja yang menjadi pembaca bl0g aku pada yang secara langsung or tidak langsung. (ada ke yang baca? perasan and bajet p0pular je aku nih, hahaha ) well, dengan bl0g ni la aku lepaskn geram dengan menekan keyb0ard lappy aku ni kuat2! Puas hati aku, kesian kau lappy, xpasal2 menjadi mangsa penderaan secara halus ni. Anyway, entry kali ni nak cerita keb0sanan tahap gaban melanda aku beberapa hari ni. B0san p0n nak cerita, suka hati aku lah kan? heeee ;P

Well kerja memang kerja. Kerja pun kadang2 tak menentu, hari ni kerja petang 2ptg-9mlm, bes0knya kerja pagi 7pg-2ptg. Penat w00. Kerja shift malam lagi, yang membuatkan aku b0san ni la dia, nak menunggu ke shift malam yang start pukul 9 malam ni yang memb0sankan. Dari pagi, kerja aku bang0n tid0, mandi dan.........lepastu tak tahu dah nak buat apa. Aku b0leh termenung berdiri depan pintu bilik. Kalau rajin aku akan start membanting tulang kemas rumah ni haa, lepas tu.....? aku gagal lagi untuk berfikir. Yang aku tahu nak buat apa.. ni la dia, 0n FB and berbl0gger. FB p0n kadang2 b0san eh aku meneng0knya, stalker jap fb 0rang lain, g0sip2 jap, lepastu...kembali ke keadaan yang sama.

Untuk tidak memanjangkan lagi tahap keb0sanan, aku 0n y0u tube! jeng2! dekat atas untuk search tu aku taip "patah seribu, with lyrics -shila amzah' hahaha! Apa lagi dengan penuh penghayatan aku nyanyi lagu tu. HAHA ;D aku p0n tak hingat berapa kali aku d0k ulang2 je lagu tu. Sampai hapal.

video

Sambil tu aku kenangkan mama, dulu time sek0lah kalau aku buat perangai macam nih, mama mesti cakap, 'alangkah bag0snya kalau belajar p0n kau d0k menghapal macam tu' gulppp! Ni kena call mama nih. Dah call mama, b0rak2, manja2 jap dengan mama, 0keh! sambung balik berkara0ke ses0rang.

Macam tulah tahap keb0sanan aku yang melampau. U olsss kat luar tu please d0nt try this at y0ur 0ffice, dekat rumah tak apa, wakakaka ;D anyway! thanks f0r reading this b0ring entry. Saja nak pen0hkan bl0g untuk bulan nih. HAHA ;D see u s00n! bye2! ;D

No comments:

Post a Comment