my cute Bl0g !

ASSALAMMUALAIKUM !! ^_^
Sem0ga hidup kita sentiasa di rahmati ALLAH S.W.T
amin...

Tuesday, November 20, 2012

Radiusite Halfmoon Shawl Tutorial

Assalammualaikum..

Aku tiba2 sangat rajin untuk record dan edit 1 video Tutorial shawl Halfmoon dari Butik Radiusite yang jadi trend awek2, adik perempuan, kakak, mak, mak cik korang semua pakai. Bukan korang je yang minat, aku pon. Terasa macam hari2 nak pakai tudung macam ni. Lagi2 bila tengok Heliza Helmi yang pakai. CUN! >_<



Memandangkan aku memang meminati beliau, aku record khas 1 tutorial cara nak pakai tudung macam ni. Bukan susah pun sebenarnya. Sonang wak ang! haha ;D 

video

Haaa! tu diaaa.. haha ;D sory la banyak yg silap dan tak kena. Macam2 gaya korang buleh buat hanya gunakan satu shawl tu je. Sesuai untuk attend mana2 event, kawen ke, tunang ke, dinner ke, photoshoot ke, jalan2 cari pakwe ke?? haha ;D what so ever la kan. At the same time menjadikan korang muslimah yang menepati cita rasa menutup aurat. Jadi! selamat mencuba! Semoga kita bertemu lagi pada hari dan waktu yang berlainan! (apsal cam gampang lak ayat aku nih >_<) err.. time kasih sebab menonton! heee





7 comments:

  1. salam..wah..bestnye..mnutup aurat pulak tu..boleh pakai utk brtunang nnti lah.. :)

    ReplyDelete
  2. wassalam.. betol ;) memang menutup aurat, sesuai utk semua wanita muslimah, msti cantikk sgtt nnt awak pakai msa bertunang ^_^

    ReplyDelete
  3. wah..macam2 boleh buat ye rupanya dengan satu shawl tu... comelnya..hehehe

    ReplyDelete
  4. kiutnye lily.. hehe ok..thnx dpt jgk idea..selalu pkai carasndiri..now nk try cara lily..:P

    ReplyDelete
  5. Lili, thanks make over akak ! DIVA sangattttt =)

    http://msieda.blogspot.com/2012/11/mua-nurazlili-aziz.html

    ReplyDelete
  6. Salam, view la blog saya. Ade jgk buat tutorial cara pakai shawl radiusite yg baru ;) f3erah.blogspoy.com

    ReplyDelete
  7. Memang cantik pakai shawl half moon.

    Nak kongsi cara jahit shawl half moon 2 layer.

    http://nashfesyen.blogspot.com/2013/08/cara-jahit-shawl-half-moon-2-layer.html

    ReplyDelete